“Verbluffend resultaat”

Mijn ervaring met Jan Marini producten

“Het is al weer 2 jaar geleden dat ik bij Beauty Inn terecht kwam. Dit was na een zeer stressvolle periode en dat was duidelijk af te lezen aan mijn gezicht.
Hoewel ik toen 26 jaar was, zag ik er uit als een puber met behoorlijke acne. Mijn make-up bleef niet langer zitten dan 2 uur en aan het einde van de dag zag ik er uit als een glimmende rode aardbei.

Ik had echt al van alles geprobeerd, maar had nergens resultaat van. Vaak sloeg het wel even aan maar zo gauw de volgende hormoon periode er aan kwam was ik weer terug bij af.

De dames van Beauty Inn adviseerden mij toen om met Jan Marini te starten.

En deze keer met heel veel resultaat!!

De pijnlijke plekken werden droger en de vettige huid nam af. Ik hoef zelfs mijn make-up niet meer bij te werken. Mijn huid is nu een stuk rustiger en zo zacht. Ik heb heel af en toe nog een klein pukkeltje maar dan smeer ik daar ‘s avonds 2x de Bioglycolic Lotion op en de dag erna is hij ingedroogd en weg. Mijn make up blijft nu goed zitten en ik heb de hele dag een zachte gladde huid.

De C-Esta Serum Oil Control ruikt echt heerlijk en zorgt voor een zachte huid en kleinere poriën. Ik heb nu ook veel minder last van gerste-korrels omdat ik mijn huid niet meer zo extreem uitdroog.

Ik heb nu 4 flesjes en dat is het. Ik gebruik het nu een aantal maanden en het resultaat is nog steeds verbluffend!”

Janneke de L. Nieuwegein


C-ESTA lijn

Flash Care

“de C-Esta lijn van Jan Marini is wel heel erg fijn. Ik ben er blij mee. Als je de producten opbrengt zie je het ook meteen, ook door het lichtbruine kleurtje dat het heeft.”

Petra de Wijs