Bij Jan Marini gaan wetenschap en Huidverbetering hand in hand. Als een van de eersten lanceerde Jan Marini in 1994 haar wetenschappelijke huidverbeteringslijn op basis van glycolzuur.

De ervaring die zij heeft opgedaan, Jan Marini is mede ontwikkelaar geweest van md formulations, heeft er mede voor gezorgd dat haar productlijn behoort tot de top binnen de niche markt van  Amerikaanse dermatologen, huid specialisten en plastisch chirurgen. Jan Marini valt op door een selectie van zeer realistische en gevarieerd producten, met doeltreffende ingrediënten.

Jan Marini – Skin Research hoort bij de top in huidverbeteringsproducten en wordt gebruikt door de artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die begrijpen wat belangrijk is en resultaat gericht werken.

Voelt u zich aangesproken, en bent u klaar voor een nieuwe uitdaging, neem dan vrijblijvend contact met ons op en graag vertellen wij u hoe wij u kunnen helpen een stevige voet aan de grond te krijgen bij de veeleisende consument/patiënt.

Neem contact op

[contact-form-7 id=”118″ title=”Contactformulier”]